اجرای نما اکسیرسازه

با خدمات ما بیشتر آشنا شوید

نمای ساختمان جداره ای است که محیط خارجی را از محیط داخلی مجزا می سازد، با این وجود لازم است سطوح نور مناسب و ارتباط بصری با خارج ساختمان را فراهم کند.  طراحی نما یکی از موضوعات مهم به لحاظ بصری و ایمنی می باشد. نما فقط یک چهره زیبا نیست ، بلکه یک عنصر حیاتی از یک ساختمان شاخص است که زیبایی و عملکرد آن را تعیین می کند به گونه ای که با گذشت زمان از کیفیت و کارایی آن نباید کاسته شود. طراحی و اجرای نمای ساختمان حدود 20 درصد از هزینه کلی ساخت و ساز را تشکیل می دهد. همچنین میتوان برای ساختمان های قدیمی نیز از این خدمت استفاده کرده و منظری زیبا به گذشته بخشید.

سیستم های نما شامل عناصر سازه ای است که مقاومت جانبی و عمودی در برابر باد و سایر احتمالات مخاطره آمیز را ایجاد می کند و عناصر پوششی ساختمان علاوه بر زیبایی میبایست مقاومت در برابر آب و هوا، دما، صوت و آتش را فراهم کند. سیستم های مورد استفاده در بحث اجرای نما به بستر آن نیز بستگی دارد زیرا مشخص کننده نوع ارتباط با همسایگان می باشد. هنگامی که از طراحی نما صحبت می کنیم، منظور طراحی، رنگ، سبک، متریال، بافت  و سیستم اجرای آن است.

انتخاب متریال مناسب برای طراحی نما می تواند یک چالش باشد.انواع مصالح برای طراحی و اجرای نمای ساختمان شامل: آجر، چوب، فلز، سرامیک، بتن، سنگ، کامپوزیت، پلاستیک، سفال و غیره است.

روش های اجرای نما نیز در سرعت و کیفیت کار ما اثر گذار است که بطور کلی دو دسته خشک و دوغابی تقسیم بندی می گردد.

نمای خشک نمایی است که در آن از سیستم نصب بصورت سبک با اتصالات مکانیکی و بدون ملات جهت اتصال جداره نما به ساختمان استفاده می شود. در نمای خشک، مصالحی که بدنه ساختمان را تشکیل می دهد با فاصله ای از دیوار اصلی قرار دارند. که از چندین لایه شامل پوسته خارجی، فضای داخلی تهویه شده، لایه عایق حرارتی و دیواره داخلی ساختمان تشکیل شده است و همه آنها توسط سازه های فولادی و آلومینیومی به سازه ساختمان متصل می شوند. از جمله مزایای استفاده از این روش اجرایی می توان به سرعت بالای اجرا، قابلیت بازیافت، سبک سازی، مقاومت در برابر زلزله، عایق صوت، حرارت و رطوبت و غیره اشاره کرد.

نماهای دوغابی نماهایی هستند که در آن از چسب یا ملات به همراه قطعات اتصال برای نصب انواع متریال به بدنه اصلی ساختمان استفاده می شود. در این حالت مواد چسباننده نقش مهار بار ثقلی را داشته و برای بار جانبی باید از مهار مناسب مکانیکی شامل مواردی چون سیم و بست استفاده می شود.

برای ایجاد عایق صوت و حرارت در نماهای دوغابی قبل از نصب پوشش نهایی از مصالحی چون پشم سنگ یا گچ پرلیت استفاده میگردد.همچنین برای اجرای این روش سطح کار باید عاری از هرگونه گرد و خاک باشد. یکی از مشکلات این روش اجرایی دور ریز زیاد مصالح است.

ما در اکسیر سازه در هر دو روش ذکر شده ارائه خدمات داریم. به وسیله نیروهای متخصص با صرف زمان و هزینه معقول میتوانید با خیالی آسوده کار خود را به ما بسپارید.

A 30 min