baghyani

در مورد پروژه

قدمت ساختمان این پروژه در حدود 30 سال از سوی کارفرما اعلام گردید. واحد به شدت فرسوده و قدیمی بود و نیاز بود که بصورت کامل احیا شود. پس از بازدید و کارشناسی اولیه توسط اکسیر سازه، موارد زیر به کارفرما پیشنهاد گردید:

  • تأسیسات آب و فاضلاب و سیم کشی برق بدلیل فرسودگی نوسازی شود.
  • بدلیل موقعیت قرارگیری نامناسب کولر آبی در پاسیو کوچک مجاور آشپزخانه و همچنین کم شدن ارتفاع ورودی و راهرو اصلی به خاطر عبور کانالهای کولر از زیر سقف، سیستم سرمایش از کولر آبی به اسپلیت تغییر کند
  • اشکالاتی در نقشه واحد وجود داشت که پیشنهاد گردید در طرح جدید بازنگری شود که عبارتند از:
  • آشپزخانه از حالت بسته به آشپزخانه باز و دارای یک جزیره در قسمت جلو تبدیل شود و بدلیل بزرگ بودن، بخش پشتی آن بعنوان آشپزخانه گرم یا مطبخ از بخش جلویی، با فرم مناسبی جدا گردد.
  • بدلیل بی استفاده بودن پاسیو مجاور آشپزخانه از نظر تأمین نور برای آشپزخانه و کثیف و نامناسب بودن فضای داخلی پاسیو، ارتباط این فضا بصورت کامل با واحد قطع گردد.
  • فضای ورودی مناسب تری به همراه جا کفشی و جالباسی برای واحد طراحی شود.
  • جابجایی درب و مقداری از دیوار اتاق خواب غربی تا مشکل کم عرض و نامناسب بودن ورودی این اتاق حل شود
  • کاهش مقداری از مساحت زیاد حمام، چیدمان مناسب تر برای آن و استفاده از این مساحت مازاد برای بیشتر کردن فضای سرویس ایرانی و همچنین هال خصوصی مجاور اتاقها

عکس های دیگر پروژه

befor